Ben je bij ons geweest en wil je graag een beoordeling schrijven in ons gastenboek, stuur ons een mailtje naar michael@geuzenhof.be

Alvast bedankt,
Geuzenhof

Beste Michael en Sylvie,

Onze bruiloft op 8 november was een enórm succes 🙂 Wij hebben de dag van ons leven gehad, en we krijgen nu nog van iedereen te horen hoe geslaagd en tot in de puntjes verzorgd het wel niet was (en hoe lekker het eten :)). Voor ons was dat heel belangrijk: dat onze gasten er ook van genoten.

Dat is voor een heel groot stuk aan jullie te danken, aan de bereidwilligheid en toewijding van Sylvie tijdens de voorbereidingen, haar crisismanagement :), jullie flexibiliteit en vrijgevigheid voor wat wij zelf graag wilden integreren in het feest en jullie efficiëntie (ook van maître Mario), gastvrijheid en supertalenten op de dag zelf. We zijn ongelooflijk blij dat we ons feest bij jullie gehouden hebben, en zullen er altijd met heel veel warmte en plezier op terugkijken. Een (meer dan) héle dikke merci voor jullie bijdrage!!!

We zijn nog niet lang terug van onze huwelijksreis, dus we maken het geld nu meteen over! Hopelijk was jullie wijnreis ook de moeite? We wensen jullie in ieder geval nog heel veel succes met de zaak en jullie verdere betrachtingen, maar we komen toch gauw langs om jullie nog eens persoonlijk te bedanken.

Heel veel groetjes van twee supertevreden newlyweds,

Bavo & Dominique
19/11/2014

In ons restaurant :

“Hartelijke ontvangst, zeer aangename sfeer, prachtig kader, vriendelijke professionele bediening, lekker eten, goede wijn. Meer moet dat niet zijn”

“Zeer hartelijke ontvangst. Vlotte bediening, en een bijzonder goede prijs/kwaliteitverhouding. Aangenaam kader in een zeer groene omgeving.”   Marijke Van Steenberge

“vriendelijke en vlotte bediening, verzorgd menu, gezellige locatie, netheid, binnentuin”

“Aangenaam kader om te tafelen en een héél lekkere fijne keuken. Zeker een aanrader als je rustig onder de middag wil gaan lunchen.”

“Zeer aangenaam terras , super vriendelijke bediening en heeeeeerlijk eten ”

“Het eten was zeer lekker. De bediening verliep vlot en vriendelijk. Het was aangenaam vertoeven op het terras. Een leuke avond gehad met de familie. Zeker voor herhaling vatbaar.”

“Duidelijke en zéér aangename bediening. Prachtig, rustgevend décor, goede aankleding ifv akoestiek. Lekkere keuken, correcte prijs.”

Geuzenhof | Restaurant – Feestzalen – Seminars | Lambroekstraat 90 – 9230 Massemen (Wetteren) – Tel. +32 9 369 80 34 – info@geuzenhof.be – © 2014 Geuzenhof BVBA Facebook