Een culinaire beleving die je zintuigen betovert!

Stap binnen bij Restaurant Geuzenhof en laat je meenemen op een gastronomisch avontuur vol smaak en creativiteit. Onze chef-kok presenteert met passie en vakmanschap gerechten die verrassen en verwennen. Van verse streekproducten tot exquise smaakcombinaties, elk gerecht vertelt zijn eigen verhaal. Ontdek een wereld van genot en verfijning, waar elke hap een moment van puur genot is. 

Lunchmenu

Van woensdagmiddag tot en met vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze middaglunch (behalve op feestdagen).
De gerechten worden aangepast aan het marktaanbod en worden je aan tafel voorgesteld.

 

Voorgerecht

____

Hoofdgerecht

____

Koffie

 

€30 per persoon

€45 per persoon met aangepaste wijnen

Geuzenmenu

Onderstaande menu is verkrijgbaar van 12 april tot en met 13 juni 2024.

 

*** Gemarineerde Bio zalm, duo van asperges, dille mayonaise

____

Goudbrasem, blanke boter, venkel & zeekraal

____

Lamskroontje, crunch van pistache, gebakken Mechelse asperges, gratin van Charlotte aardappel

____

Bergamot citroen, witte chocolade, vanille & Griekse yoghurt

OF

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (supplement €7)

Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (supplement €8)

 

Prijs 4-gangen: €60 per persoon

Prijs 4-gangen met aangepaste wijnen: €85 per persoon

Prijs 3-gangen (zonder ***): €45 per persoon 

Prijs 3-gangen (zonder ***) met aangepaste wijnen: €65 per persoon

MENU'S ZIJN STEEDS VOOR ALLE TAFELGENOTEN.

Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen.

Start the weekend

Op vrijdagavond kan je in het Geuzenhof genieten van een 3-gangen verrassingsmenu. Deze menu start met een glaasje cava en aperitiefhapje, 3-gangen met huiswijnen en waters en eindigt met koffie en versnaperingen. De gerechten worden je aan tafel voorgesteld. 

 

Prijs: €70 all-in per persoon

 

Wees er zeker van dat je je plaatsje reserveert voor deze unieke ervaring door te vermelden dat je voor het "Start the weekend" menu komt.

Aanpassingen aan het menu zijn niet mogelijk, tenzij vooraf besproken allergieën. Alle menukeuzes gelden voor het gehele gezelschap en reserveren is enkel mogelijk minstens 24 uur van tevoren. 

À la carte

Van verfijnde voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en desserts, onze à la carte biedt voor elk wat wils.

Mini-garnaalkroketjes (4 stuks pp)    €12

Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 personen)    €16

In Panko gepaneerde nobashi garnaal met sweet Asian chili saus (4 stuks)    €14

Mini-kroketjes van varkenswang met mosterdsaus (4 stuks)    €14

Crunchy sushi, wasabi, soya (6 stuks)    €18

Shrimp pil pil (heet pannetje met shrimps in pittige knoflookolie) (8 stuks)    €18

Carpaccio van blauw wit met truffelmayonaise    €18

Carpaccio van rund 'Asian Style (chili, pinda, Thaïse basilicum)    €20

Aspergesoepje    €9

Carpaccio van blauw wit met truffelmayonaise    €18

Carpaccio van runds 'Asian Style' (chili, pinda, Thaise basilicum)    €20

Huisgemaakte garnaalkroketjes 'klassiek'    €22

Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook    €24

Tataki van tonijn met komkommer, limoen en wakamé    €22

Gemarineerde bio zalm, duo van asperges, dille mayonaise    €22

Goudbrasem, saffraan, venkel en zeekraal, blanke botersaus    €24

Vollegrond asperges op z'n Vlaams    €24

 

VEGETARISCH

Groentenflan, seizoensgroentjes    €22

Carpaccio van rode biet, feta, rucola    €22

* Maximum 3 verschillende voorgerechten per tafel.

* Vanaf 8 personen vragen wij het menu te kiezen.

* Verwittig ons bij reservatie i.v.m allergieën, zodat wij voor een aangepast alternatief kunnen zorgen.

Noordzeetong 'meunière' met slaatje en verse frietjes    €39

Kort gebakken tonijn met lauwe groentensalade en sojadressing    €36

Goudbrasem, saffraan, venkel en zeekraal, blanke botersaus    €32

Vollegrond asperges op z'n Vlaams    €30

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid    €29

Tagliata van rund met tomaat, balsamico, parmezaan en rucola    €36

Ierse ribye met béarnaise- of peperroomsaus en verse frietjes    €41

Lamskroontje, crunch van pistache, gebakken Mechelse asperges, aubergine kaviaar, gratin van Charlotte aardappel    €37

Tzay met wokgroentjes, sojadressing, koriander en krieltjes    €29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten- en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende hoofdgerechten per tafel.

* Vanaf 8 personen vragen wij het menu te kiezen.

* Verwittig ons bij reservatie i.v.m allergieën, zodat wij voor een aangepast alternatief kunnen zorgen.

Dame Blanche    €12

Dame Blanche mini (1 bolletje)    €7

Sabayon met grand-marnier en een bolletje vanille-ijs (vanaf 2 personen)    €24

Café glacé    €11

Coupe Colonel, maar dan met onze home made Limoncello    €12

Carpaccio van ananas, gevijzelde munt, Piña Colada ijs    €13

Mini boules de Berlin (4 stuks) to share    €12

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht    €13

Dessert uit het Geuzenmenu    €11

Gezellig tafelen

Reserveer nu

Wil je lunchen of dineren in gezellig en uniek kader? Reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Reserveer hier en ontvang onmiddellijk een bevestiging in je mailbox (check ook je spam).

Reservaties voor brunches, eat & dance, kreeftenweekend en feestdagen zijn online NIET mogelijk. Gelieve hiervoor te reserveren via mail michael@geuzenhof.be of via telefoon 09 369 80 34.