Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 17
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 22
King krab met kruidenboter – 28
Gamba op de plancha, crème van gebrande bloemkool, geroosterde bloemkool, ras-el-hanout – 21
Pladijs, girolles, sausje van strandkrabben – 17

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 29
King Krab met kruidenboter – 38
Pladijs, girolles, sausje van strandkrabben, kasteelaardappeltjes – 25

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Gegrilde Ierse ribeye met béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Pluma van Duroc varken, courgette, baby paksoi, Zuiderse puree – 26

Vegetarisch

Voorgerecht: Gemarineerde zwarte rijst, tomaat, burata – 16
Hoofdgerecht: Beignet van riccota, groenten tagine – 24

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen