Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 22
Gravad lax van bio zalm, chips van rode biet – 17
Skrei kabeljauw, sausje van kokosroom & citroengras, prei & venkel – 21

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 29
Skrei kabeljauw, sausje van kokosroom & citroengras, prei & venkel – 27

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de Teppanyaki met béarnaise of peperroom, verse frietjes – 28
Melkbigkroontje, shiitake, baby paksoi, aardappelbolletjes – 26

Vegetarisch

Voorgerecht: Beignet van ricotta, wokgroenten – 16
Hoofdgerecht: Krokantje van Italiaanse risotto, groentenmengeling, Provençaalse saus – 24

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen