Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, gebakken Mechelse asperges, Avruga kaviaar – 22
Op vel gebakken zeebaars, traag gegaard buikspek, zalf van gebrande bloemkool, balsamico sausje – 18
Aspergesoepje – 9
Vollegrond asperges op z’n Vlaams – 20

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 29
Op vel gebakken zeebaars, traag gegaard buikspek, zalf van gebrande bloemkool, balsamico sausje – 26

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de Teppanyaki met béarnaise of peperroom, verse frietjes – 28
Lende van Iberico lam, fondue van tomaat, lamsoor, gebakken Mechelse asperges, tijm & rozemarijn aardappeltjes – 26
Vollegrond asperges op z’n Vlaams, kasteelaardappeltjes – 26

Vegetarisch

Voorgerecht: Beignet van ricotta, wokgroenten – 16
Hoofdgerecht: Flan van groene asperges, mousseline – 24

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen