Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 22
Duo van ganzenlever (gebakken en carpaccio) – 22
Gebakken zeebaars, zalf van aardpeer, gepekelde venkel, waterkersolie – 21
Risotto met mosseltjes, prei, currysausje – 17

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 29
Gebakken zeebaars, zalf van aardpeer, gepekelde venkel, waterkersolie – 25

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Hertekroontje, gele & oranje wortel, pastinaak & witloof, aardappeltaartje – 32
Fazant Normande, gekarameliseerd witloof, spruitjes, pommes dauphines – 27
Hazerug Harlekijn, appeltje met veenbessen, peer gemarineerd in rode wijn, pommes dauphines – 32

Vegetarisch

Voorgerecht: Beignet van ricotta, wokgroenten – 16
Hoofdgerecht: Krokantje van Italiaanse risotto, groentenmengeling, Provençaalse saus – 24

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen