Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, Avruga kaviaar – 24
Duo van ganzenlever (carpaccio & gebakken) – 22
Goudbrasem, spaghetti van wortel & courgette, sausje van strandkrabben – 19
King krab met kruidenboter – 28

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, Avruga kaviaar – 30
Goudbrasem, spaghetti van wortel & courgette, sausje van strandkrabben – 26
King krab met kruidenboter – 38

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de teppanyaki, béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Kalfsfilet, truffeljus, zalf van knolselder & pastinaak, romanesco, gratin aardappeltjes – 27
Hazerug Harlekijn, appeltje met veenbessen, peertje gemarineerd in rode wijn, pommes dauphines – 33

Vegetarisch

Voorgerecht: Groentenflan, seizoensgroentjes – 16

Hoofdgerecht: Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen