Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, Avruga kaviaar – 22
Sardienen, tartaar van komkommer & tomaat, zeekraal – 16
Gemarineerde langoustines ‘Asian Style’ – 24
Gebakken bio zalm, velouté van erwten & munt, gegrilde aubergines & courgette – 19

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, Avruga kaviaar – 29
Gebakken bio zalm, velouté van erwten & munt, gegrilde aubergine & courgette – 26

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de Teppanyaki met béarnaise of peperroom, verse frietjes – 28
Duif uit Anjou, crème van artisjok, jonge wortel, oesterzwammen, geprakte aardappel  – 31

Vegetarisch

Voorgerecht: Flan van groene asperges, mousseline – 16

Hoofdgerecht: Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen