Á la carte gerechten

Apero bites
Mini-garnaalkroketjes (4 stuks pp) – 12
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 personen) – 12
In panko gepaneerde nobashi garnaal met sweet Asian chili sauce (4st) – 10
Mini-kroketjes van varkenswang met mosterdsaus (4st) – 12

To share
Shrimp pil pil (heet pannetje met shrimps in pittige knolflookolie (8 st) – 18
Carpaccio van blauw wit, truffelmayonaise – 18
Carpaccio van runds ‘Asian style’ (chili, pinda, Thaïse basilicum) – 20

Voorgerechten
Carpaccio van blauw wit, truffelmayonaise – 18
Carpaccio van runds ‘Asian style’ (chili, pinda, Thaïse basilicum – 20
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 23
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 25
Skrei kabeljauw, witloof, Granny Smith appel, witte wijnsaus – 24
Heilbot, gesmolten prei, krabvelouté, groene asperge – 22
Tataki van tonijn, komkommer, limoen, wakamé – 22
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 22
Carpaccio van rode biet, feta, rucola – 22

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 39
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 35
Skrei kabeljauw, witloof, Granny Smith appel, witte wijnsaus – 34
Heilbot, gesmolten prei, krabvelouté, groene asperge – 29
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 29
Tagliata van runds, tomaat, balsamico, parmezaan, rucola – 36
Ierse ribye met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 39
Konijnfilet, pruimpjes, jonge wortel, kasteelaardappeltjes – 34
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs (per 2 personen) – 12 pp
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 7
Café glacé – 11
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 12
Tarte tatin, speculoos ijs, crème van Baileys – 13
Mini-boules de Berlins (4st) – 12
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 11