V A L E N T I J N S M E N U

Gebakken ganzenlever, zalf van knolselder & pastinaak, truffelsausje
&
Surf & turf van koningsbaars & traag gegaard buikspek van Brasvarken, savooikool, kalfsjus
&
Hertefilet, schorseneren & wortel, vijgencompote, pommes dauphines
&
Valentijnsverrassing

Prijs menu : 55€ per persoon
Prijs menu all-in 85€ per persoon (cava rosé, aangepaste wijnen, waters en frisdranken, koffie)

Dit menu is verkrijgbaar op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari

Zaterdag 11 en zondag 12 februari serveren wij géén à la carte, maar enkel dit menu

Wij zijn gesloten van maandag 13 februari t.e.m. donderdag 30 maart wegens de totaalrenovatie van onze keuken en bijkeukens.

Geuzenhof | Restaurant – Feestzalen – Seminars | Lambroekstraat 90 – 9230 Massemen (Wetteren) – Tel. +32 9 369 80 34 – info@geuzenhof.be – © 2014 Geuzenhof BVBA Facebook