Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 17
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 18
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 22
King krab met kruidenboter – 28
Ceviche van zeebaars, gemarineerde groentjes, pesto van zuring, yoghurt ijs – 17
Kabeljauw op vel gebakken, sausje van maïs, zwarte look, zalf van erwten en munt – 18

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 29
King Krab met kruidenboter – 38
Kabeljauw op vel gebakken, sausje van maïs, zwarte look, zalf van erwten en munt – 27

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Gegrilde Ierse ribeye met béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Roulade van konijn, jonge wortel, koolrabi, oesterzwam, sausje van Geuzenbier, kasteelaardappeltjes – 26

Vegetarisch

Voorgerecht: Rösti van tofu, courgette & wortel, avocado dip – 17
Hoofdgerecht: Siciliaans krokantje van risotto, salsa van rode biet & tomaat – 24

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen

Geuzenhof | Restaurant – Feestzalen – Seminars | Lambroekstraat 90 – 9230 Massemen (Wetteren) – Tel. +32 9 369 80 34 – info@geuzenhof.be – © 2014 Geuzenhof BVBA Facebook