Geuzenmenu

Menu verkrijgbaar van 14 februari t.e.m. 11 april 2019

*** Carpaccio van sint Jacobsvrucht, zeekraal, sausje van Avruga kaviaar
___

Skrei kabeljauw, prei & venkel, sausje van kokosroom & citroengras

___
Kalfszwezerik, kroketje van varkenswangetjes, kalfsjus, shii take, kasteelaardappeltjes

___

Geuzendessert

of

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 75 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 40 euro, met aangepaste wijnen: 55 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen

 

Menu verkrijgbaar van 12 april t.e.m. 13 juni 2019

*** Zeebaars, Mechelse asperges, balsamico sausje, zoet-zuur
___
Risotto met gamba & appelsien

___
Lamskroontje met kruidenkorst, duo van gebakken asperges, tuinbonen, tijm & rozemarijn aardappeltjes
___

Geuzendessert

of

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 75 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 40 euro, met aangepaste wijnen: 55 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen