Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (2 stuks pp) – 4
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 stuks pp) – 6

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gamba, zeevruchten, Thaise curry – 22
King krab met kruidenboter – 33
Risotto van boschampignons, Stilton – 18
Duo van ganzenlever (terrine en gebakken), gelei van Sauterne, toast – 24
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 17

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 38
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 32
King krab met kruidenboter, krieltjes – 53
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 32
Fazantfilet traag gegaard, baby witloof, Normandesaus, amandel dauphines – 28
Hazerug ‘harlekijn’, jefkes peer, appeltje met veenbessen – 34
Hertekalf met wildgarnituur – 32
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 26
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 11
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 6
Café glacé – 9
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 11
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 10