Á la carte gerechten

Voorgerechten

Aspergesoepje – 9
Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, gebakken vollegrond asperges, Avruga kaviaar – 24
Gebakken zeebaars, Mechelse vollegrond asperges, balsamico sausje, zoet-zuur – 22
Skrei kabeljauw, prei en venkel, sausje van kokos en citroengras – 19
Risotto met gamba, appelsien – 19
King krab met kruidenboter – 28
Vollegrond asperges op z’n Vlaams – 20
Vollegrond asperges, traag gegaarde zalm – 22

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, gebakken vollegrond asperges, Avruga kaviaar – 30
Gebakken zeebaars, Mechelse vollegrond asperges, balsamico sausje, zoet-zuur – 27
King krab met kruidenboter – 38

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 22
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de teppanyaki, béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Vollegrond asperges op z’n Vlaams – 26
Vollegrond asperges en traag gegaarde zalm – 28
Lamskroontje met kruidenkorst, duo van gebakken asperges, tuinbonen, tijm & rozemarijn aardappeltjes – 32

Vegetarisch

Voorgerecht: Groentenflan, seizoensgroentjes – 16

Hoofdgerecht: Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen