Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (2 stuks pp) – 4
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 stuks pp) – 6
In panko gepaneerde nobashi garnaal met sweet Asian chili sauce (2st) – 4
Shrimp pil pil (heet pannetje met shrimps in pittige knolflookolie (8stuks) – 16

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 17
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 21
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 24
Carpaccio van Sint Jacobsvrucht, Avruga kaviaar – 26
Zeebaars, schorseneren, balsamicosausje – 25
Pladijsfilet, sinaas, zwarte risotto, boschampignons – 26
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 22

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 39
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 35
Pladijsfilet, sinaas, zwarte risotto, boschampignons – 32
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 27
Ierse filet pure met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 39
Ierse ribye met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 37
Hertekalffilet, truffelsausje, winterse groentjes – 36 
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 12
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 7
Café glacé – 11
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 12
Tarte tatin, speculoos ijs, crème van Baileys – 12
Mini-boules de Berlins (4st) – 12
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 11