Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (4 stuks) – 8
Kabeljauwvingers met verse tartaar – 12
Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Carpaccio van hert, appel en rode biet, veldsla – 18
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Sint Jacobsvrucht, Zeeuwse mosseltjes, duo van wortel en venkel, curry sausje – 20
Zeewolf, savooi en spekjes, sausje van schaaldieren – 18
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 16

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 35
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Zeewolf, savooi en spekjes, sausje van schaaldieren – 28
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Fazantenfilet, witloof en spruitjes, knolselder en pastinaak, pommes dauphines – 29
Hazerug harlekijn, appeltje met veenbessen, pommes dauphines  – 33
Hertekalffilet, witloof, Brusselse spruitjes, pommes dauphines – 31
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 26
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 10
Dame blanche – 9
Mini dame blanche (1 bolletje) – 5
Crème brulée – 8
Café glacé – 9
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 9
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 12
Dessert uit het Geuzenmenu – 10