Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (2 stuks pp) – 4
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 stuks pp) – 6
In panko gepaneerde nobashi garnaal met sweet Asian chili sauce (2st) – 4
Shrimp pil pil (heet pannetje met shrimps in pittige knolflookolie (8stuks) – 16

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 19
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gamba’s met kruidenboter – 34
Gamba, zeevruchten, Thaïse curry – 22
Gebakken zeebaars, bloemkool, Savora mosterd – 22
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 20

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 39
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 34
Gamba met kruidenboter – 49
Gebakken zeebaars, bloemkool, Savora mosterd – 31
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 27
Ierse filet pure met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 38
Ierse ribye met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes – 34
Pluma van Iberico, spinazie en jonge wortel, koolrabi, gerookte tomatensaus – 30
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 11
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 6
Café glacé – 10
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 12
Carpaccio van ananas, Piña Colada ijs, gevijzelde munt – 10 
Mini-boules de Berlins (4st) – 12
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 10