Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Kingkrab met kruidenboter – 28
Kort gebakken bio zalm, komkommer, rammenas, venkel, Oosterse dressing – 18
Vlaswijting, lamsoor, groene asperges, sausje van pruimtomaat en miso – 19

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Kingkrab met kruidenboter – 38
Vlaswijting, lamsoor, groene asperges, sausje van pruimtomaat en miso – 24

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye, béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Lamskroontje, tijmsaus, duo van courgette, tuinbonen, krieltjes – 25

Vegetarisch

Voorgerecht:
Groentenflan, seizoensgroentjes – 16
Hoofdgerecht:
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen