Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (2 stuks pp) – 4
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 stuks pp) – 6

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 19
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gemarineerde bio zalm, crème van koolrabi, structuren van radijs – 19
Zeewolf, fondue van tomaat en daslook, zeekraal, duo van asperges – 22
Aspergesoepje – 10
Vollegrond aperges op z’n Vlaams – 24 
Vollegrond asperges, grijze Noordzeegarnalen, mousseline sausje – 26
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 20

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 39
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 34
Zeewolf, fondue van tomaat en daslook, zeekraal, duo van asperges – 28
Vollegrond asperges op z’n Vlaams, kasteelaardappeltjes – 28
Vollegrond asperges, grijze Noordzeegarnaaltjes, mousseline saus, kasteelaardappeltjes – 30
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 37
Ierse ribye met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes – 34
Lamskroontje, crunch van pistache, zalf van jonge wortel, gebakken vollegrond asperges, fondant aardappeltjes – 35
Kalfsfilet, truffeljus, vollegrond asperges, kasteelaardappeltjes – 33
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 11
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 6
Café glacé – 9
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 11
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 10