Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Carpaccio van hert, appel & rode biet, veldsla – 18
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 24
Sint-Jabosvrucht, risotto, cantharellen, schorseneer, jus van grijze garnalen – 22
Zeebaars, duo van bloemkool, balsamicosausje – 18
Duo van ganzenlever (gebakken & carpaccio) – 22

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 30
Zeebaars, duo van bloemkool, balsamicosausje – 26

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 23
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de teppanyaki, béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Fazantfilet, knolselder & pastinaak, witloof, amandelkroketjes – 26
Hazerugfilet harlekijn, appeltje met veenbessen, pommes dauphines – 33
Hertekalffilet, witloof, brusselse spruitjes, pommes dauphines – 31

Vegetarisch

Voorgerecht: Groentenflan, seizoensgroentjes – 16

Hoofdgerecht: Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen