Á la carte gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 24
Kingkrab met kruidenboter – 28
Mosseltjes, inktvis, zeekraal, gel van citrus – 18
Skrei kabeljauw, jonge wortel, zacht mosterdsausje – 23

Visgerechten

Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 32
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 30
Gebakken zeeduivel, blanke botersaus, flan van waterkers, salty fingers, Avruga kaviaar – 30
Kingkrab met kruidenboter – 38
Skrei kabeljauw, jonge wortel, zacht mosterdsausje, kasteelaardappeltjes – 29

Vleesgerechten

Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise –of peperroomsaus en verse frietjes – 29
Ierse ribeye op de teppanyaki, béarnaise -of peperroomsaus en verse frietjes – 28
Konijnfilet, pruimpjes en appel, in zout gegaarde sjalot, kasteelaardappeltjes – 25

Vegetarisch

Voorgerecht: Groentenflan, seizoensgroentjes – 16

Hoofdgerecht: Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 24
(100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen