Á la carte gerechten

Bites to share
Mini-garnaalkroketjes (2 stuks pp) – 4
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 stuks pp) – 6

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees blauw wit – 16
Huisgemaakte garnaalkroketjes ‘klassiek’ – 18
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook – 20
Koningsbaars, schorseneer, sausje van strandkrabben – 18
Duo van ganzenlever (carpaccio en gebakken) – 24
Groentenflan, seizoensgroentjes (vegi) – 17

Hoofdgerechten
Noordzeetong ‘meunière’, slaatje en verse frietjes – 38
Kort gebakken tonijn, lauwe groentesalade, sojadressing – 32
Koningsbaars, schorseneer, sausje van strandkrabben – 28
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid – 25
Ierse filet pure met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes, slaatje – 32
Ierse ribye met béarnaise -of peperroomsaus, verse frietjes – 31
Kalfsfilet, truffeljus, butternut pompoen en wortel, pastinaak, gratin van knolselder en Charlotte aardappel – 30
Kalfskraai, mousseline van basilicum, trostomaat, krieltjes – 27
Tzay, wokgroentjes, sojadressing, koriander, krieltjes – 26
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten -en lactosevrij)

* Maximum 3 verschillende voorgerechten en 3 verschillende hoofdgerechten per tafel
* Vanaf 8 personen vragen wij om het menu te kiezen
* Verwittig ons bij uw reservatie i.v.m. allergieën zodat wij voor een gepast alternatief kunnen zorgen

Desserts
Sabayon met Grand Marnier en een bolletje vanille-ijs – 11
Dame blanche – 12
Mini dame blanche (1 bolletje) – 6
Café glacé – 9
Coupe colonel, maar dan met onze home made Limoncello – 11
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht – 13
Dessert uit het Geuzenmenu – 10