Take away

Afhaal op zaterdag 13 maart :

Bestellingen :
U kan dit menu afhalen zaterdag 13/03 van 15u tot 17u.
Afhaalgerechten kunnen enkel besteld worden via [email protected] tot uiterlijk donderdagmiddag 12u.  Bestellingen zijn geldig na onze bevestiging.  Betaling ter plaatse cash of bankkaart.

Aperitiefhapjes :
Yakitori (kipsaté) 4 stuks (8€)
Kabeljauwvingers met huisgemaakte tartaarsaus 4 stuks (12€) te frituren

Soep :
Soepje van butternut pompoen met gerookte heilbot (12€/liter)

Voorgerechten :
Huisgemaakte garnaalkroketjes 2 stuks (12€)
Patatje uit de Lambroek, Isignyroom, grijze Noordzeegarnalen, bieslook (16€)
Skrei kabeljauw, gesmoorde prei, schaaldierensausje, grijze garnalen (18€)
Zeebaarsfilet, duo van wortel, sausje met balsamico (15€)

Hoofdgerechten :
Zeebaarsfilet, balsamicosausje, duo van wortel, boschampignons (22€)
Skrei kabeljauw, gesmoorde prei, grijze Noordzeegarnalen, stamppot van savooi (24€)
Kalfsfilet, jonge wortel, boschampignons, kalfsjus, krielaardappeltjes (25€)
Savourette van Duroc, stamppot van savooi, boschampignons, jonge wortel (21€)

Dessert :
Mousse van chocolade, pinda, karamel ‘snickers’ (8€)

Dranken :
Champagne Pierre Courtois brut (25€/fles)
Champagne Pierre Courtois rosé (27€ /fles)
Vonkelwijn Graham Beck brut (18€ /fles)
Cava Palacio de Palau (10€/fles)
Geuzenhof G-gin 70cl (45€)
Mas du Canal wit/rood (7€/fles)  ==>  onze huiswijn
Mas du Canal rood magnum (13€/fles) PROMO
Terra Linda Chardonnay Spanje (8€/fles)
Kaartwijnen ter plaatse te kiezen
Huisbereide Limoncello G-Limon 70cl (29€)