Geuzenmenu

Onderstaande menu is verkrijgbaar t.e.m. 11 april 

*** Skrei kabeljauw, Brussels lof, Granny Smith appel, witte wijnsaus
___
Heilbot, gesmolten prei, krabvelouté, groen asperges
___
Konijnfilet, pruimpjes, jonge wortel, kasteelaardappeltjes
___
Bosvruchten, red velvet cake, soepje van bosvruchten en citroenmelisse
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl.7€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 60 euro, met aangepaste wijnen: 85 euro
Prijs 3-gangen zonder *** : 45 euro, met aangepaste wijnen: 65 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen

Onderstaande menu is verkrijgbaar van 12 april t.e.m. 13 juni 


*** Gemarineerde bio zalm, duo van asperges, dille mayonaise
___
Goudbrasem, saffraan, venkel en zeekraal, blanke botersaus
___
Lamskroontje, crunch van pistache, gebakken Mechelse asperges, aubergine kaviaar, gratin van Charlotte aardappel
___
Bergamot citroen, witte chocolade, vanille, Griekse yoghurt
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl.7€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 60 euro, met aangepast
Prijs 3-gangen zonder *** : 45 euro, met aangepaste wijnen: 65 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen