Geuzenmenu

Menu verkrijgbaar t.e.m. 9 april

*** Gemarineerde mosseltjes, inktvis, zeekraal, gel van limoen
___
Skrei kabeljauw, jonge wortel, zachte mosterdsaus, olie van bladpeterselie en spinazie
___
Konijnfilet, pruimpjes en appel, in zout gegaarde sjalot, kasteelaardappeltjes
___
Gecarameliseerde ananas, crumble van speculoos, vanille, kaneel
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Menu verkrijgbaar van 10 april t.e.m. 18 juni

*** Kort gebakken bio zalm, komkommer, rammenas, venkel, Oosterse dressing
___
Vlaswijting, lamsoor, groene asperges, sausje van pruimtomaat en miso
___
Lamskroon, tijmsausje, gebakken Mechelse asperges, tuinbonen, krieltjes
___
Geuzendessert
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 75 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 40 euro, met aangepaste wijnen: 55 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen