Geuzenmenu

Menu verkrijgbaar t.e.m. 13 februari

*** Surf & turf van gamba & buikspek, spitskool, venkel & kokos, lotuswortel
___
Steenbolkfilet, panko, jonge bladspinazie, trostomaat
___
Kalfsfilet & ganzenlever, truffeljus, pastinaak & jonge wortel, kasteelaardappeltjes
___

Moelleux van chocolade, gemarineerde peertjes, parfait van vanille

of

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 75 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 40 euro, met aangepaste wijnen: 55 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen

Menu verkrijgbaar van 18 februari t.e.m. 9 april

*** Gemarineerde mosseltjes, inktvis, zeekraal, gel van limoen
___
Skrei kabeljauw, jonge wortel, zachte mosterdsaus, olie van bladpeterselie en spinazie
___
Konijnfilet, pruimpjes en appel, in zout gegaarde sjalot, kasteelaardappeltjes
___

Geuzendessert

of

Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl. 5€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 75 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 40 euro, met aangepaste wijnen: 55 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen