Geuzenmenu

Menu verkrijgbaar van t.e.m. 9 februari 

*** Carpaccio van Sint Jacobsvrucht, Avruga kaviaar
___
Pladijsfilet, sinaas, boschampignons
___
Hertekalffilet, truffelsausje, winterse groentjes
___
Chocolade, walnoot crèmeux, caramel, veenbessen  
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl.7€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 80 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 45 euro, met aangepaste wijnen: 65 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen

Menu verkrijgbaar van 10 februari t.e.m. 12 maart

Risotto, tijgergarnaal en gamba, bloedappelsien
___
*** Skrei kabeljauw, knolselder, sausje met tijm
___
Kalfsfilet en kalfszwezerik, structuren van bloemkool, kasteelaardappeltjes
___
Geuzendessert  
of
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (suppl.7€)
Glaasje zoete rode wijn Mon Oncle Ernest (suppl. 8€)

Prijs 4-gangen: 55 euro, met aangepaste wijnen: 80 euro.

Prijs 3-gangen zonder ***: 45 euro, met aangepaste wijnen: 65 euro.

Menu’s zijn steeds voor alle tafelgenoten.

Aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht.

Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen